Kampanyalar

Nisan 2024 Ersağ Kampanya Hediyeleri neler? Ersag 7’de 5 Promosyonu ne zaman?

Ersağ Hediye Promosyonu

Nisan 2024 Ersağ Kampanya Hediyeleri neler? Ersag 9’da 4 hediye Promosyonu başladı. Ersağ, Nisan ayında da sizlere muhteşem bir fırsat sunmaya devam ediyor.  22-25 Nisan 2024 tarihleri arasında Ersağ’dan yapacağınız alışverişler, sizi büyük sürpriz hediyelerle buluşturacak. 

Kampanya Detayları:

  • 2 Puanlık alışverişlerinizde, size 1 adet özel hediye,
  • 3 Puanlık alışverişlerinizde ise tam 4 adet özel hediye kazanacaksınız

Ersağ’ın geniş ürün yelpazesi arasından seçim yaparak, kozmetik ürünlerden gıda takviyelerine ve ekolojik ev temizlik malzemelerine kadar birçok kategoride yerli ve milli ürünlerimizin keyfini çıkarabilirsiniz.

Ersağ’ın web sitesini ziyaret ederek, özenle seçilmiş hediyelerimizi keşfedebilir ve alışverişinizi unutulmaz bir kutlama anına dönüştürebilirsiniz. Ersağ, üyelerinin alışverişlerini değerli hediyelerle taçlandırıyor.

Hediye Promosyonu

Ersağ Kampanyası

3 Puanlık siparişe

4 Hediye

Hediyeler Katlanarak Artıyor...

5 Puanlık Siparişe 5 Hediye

6 Puanlık Siparişe 7 Hediye

Ersağ Nisan 2024 Hediyeleri

Bu Kampanyanın Bitmesine Kalan Süre

0 days 00 hr 00 min 00 sc

Ersağ Yeni Üyelik ve sipariş için

İletişim bilgilerinizi bırakın sizi arayalım...

    Ersağ Alışverişlerinizde Puan Sistemi Nasıl Çalışıyor:

    3 Puanlık Alışveriş İçin Bilmeniz Gerekenler

    Ersağ’da her 1 puan, KDV hariç 300 TL’lik ürün alımına eşdeğerdir. Ürün kategorilerine göre KDV oranları farklılık göstermektedir; Gıda Takviyelerinde %1 KDV uygulanırken, Temizlik ve Kozmetik ürünlerinde bu oran %20’dir. Ersağ’ın avantajlı kampanyalarından yararlanmak için 3 puanlık bir alışveriş yapmayı planlıyorsanız, bu nasıl mümkün olabilir?

    Gıda Takviyeleri kategorisinden alışveriş yapacaksanız, 3 puanlık bir alışveriş için en az 909 TL değerinde ürün satın almanız gerekiyor. Eğer tercihiniz Temizlik veya Kozmetik ürünleri ise, 3 puanlık alışveriş için 1080 TL’lik ürün satın almalısınız. Hem Gıda Takviyeleri hem de Temizlik veya Kozmetik ürünleri seçtiğinizde, sistem otomatik olarak ürünlerin puanını hesaplayıp, ödenecek toplam tutarı belirleyecektir.

    Ersağ Promosyon ürünleri neler?

    Ersağ’da gerçekleşen bu harika kampanyada, 3 puanlık ürün alımlarınızla 9 farklı ve cazip hediye üründen 4 tanesini seçme şansını elde ederek, Aloe Vera Şampuan, Folik Asit, Sıvı El Sabunu, Banyo WC Temizleyici, Oda kokusu, Diş Macunu, kolonya, Deve Dikeni Yağı ve Saç Bakım Kremi gibi ürünlerle sağlık, temizlik ve güzellik ihtiyaçlarınıza değer katabilirsiniz; bu fırsattan yararlanmak için hemen Ersağ web sitemizi ziyaret edin!”

    Ersağ’ın bu ayki özel promosyonlarına göz atmak için web sitemizi ziyaret edin ve doğal bakım ürünlerimizle kendinizi şımartın. Sağlıklı yaşamın ve doğal güzelliğin keyfini Ersağ kalitesiyle çıkarın!

    Türkiye Nisan 2024 Ersağ Kampanya Hediyeleri neler?

    336,00₺

    Hediye

    Ersağ Aloe Vera Özlü Şampuan: Saçlarınıza Doğanın Dokunuşu

    Ersağ Aloe Vera Şampuan 300ml (Hediye)

    Saç bakım rutininize doğal bir dokunuş katın! Ersağ Aloe Vera Özlü Şampuan, özel formüle edilmiş yapısıyla saçlarınızı nazikçe temizler ve sağlıklı görünümlerine kavuşmalarına yardımcı olur. İçeriğindeki aloe vera özü sayesinde, saç derinizi yatıştırır ve nemlendirir. Boyalı saçlar dahil, tüm saç tipleri için uygundur. Düzenli kullanımda saçlarınız daha canlı ve parlak hale gelir.

    16-30 Nisan 2024: Ersağ'dan Büyük Bahar Kampanyası!

    Baharın tazeliğini Ersağ'ın özel hediye kampanyası ile kutlayın! 16-30 Nisan tarihleri arasında Ersağ'dan yapacağınız her 3 puan ve üzeri alışverişte, seçeceğiniz 3 hediye üründen biri olarak Ersağ Aloe Vera Özlü Şampuanı da kazanabilirsiniz. Saçlarınızı bahara hazırlayın, Ersağ ile doğal güzellik ve bakımın keyfini sürün!

    Bu Kampanyanın Bitmesine Kalan Süre

    0 days 00 hr 00 min 00 sc

    333,00₺

    Hediye

    Ersağ Folik Asit Gıda Takviyesini üyelik avantajı ile alın

    Ersağ Folik Asit (Hediye)

    Ersağ Folik Asit, zengin vitamin içeriği ile dikkat çeken bir gıda takviyesidir. İçeriğinde dolgu maddesi bulunmayan bu ürün, günde sadece bir tablet ile C Vitamini, Biotin ve 600 mcg Folik Asit sağlar.

    Şimdi, Ersağ ailesinin bir parçası olan üyelerimiz için özel bir fırsatımız var!

    Ersağ'ın bu ayki özel teklifiyle, 3 puanlık alışverişinizi tamamladığınızda Ersağ Folik Asidi hediye olarak seçme fırsatını yakalayın

    Bu Kampanyanın Bitmesine Kalan Süre

    0 days 00 hr 00 min 00 sc

    271,00₺

    Hediye

    Ersağ Sıvı Sabun: Saflık ve Yumuşaklık Her Yıkamada Sizinle

    Ersağ Sıvı Sabun 1000ml (Hediye)

    Ersağ Sıvı Sabun, cildinizin doğal dengesini koruyarak temizlik ve yumuşaklık sunar. PH 5,5 formülü ile cilt dostu olan bu ürün, el, ayak ve cilt temizliği için özel olarak geliştirilmiştir. Konsantre formülü sayesinde ekonomik kullanım sağlar ve hoş bir koku bırakır. Gündelik kullanım için ideal olan Ersağ Sıvı Sabun, cildinizi temizlerken aynı zamanda nemlendirir ve korur.

    Nisan Ayına Özel Ersağ Hediye Kampanyası!

    16-30 Nisan 2024 tarihleri arasında Ersağ'dan yapacağınız her 3 puan ve üzeri alışveriş, size 3 adet hediye ürün seçme fırsatı sunuyor! Bu özel hediyelerden biri de Ersağ Sıvı Sabun olabilir. Siz de bu fırsatı değerlendirin, el ve cilt bakımınızı Ersağ kalitesiyle taçlandırın.

    Bu Kampanyanın Bitmesine Kalan Süre

    0 days 00 hr 00 min 00 sc

    260,00₺

    Hediye

    Derinlemesine Temizlik, Ersağ Güvencesiyle

    Ersağ Banyo WC Temizleyici 1000ml (Hediye)

    Ersağ Banyo & WC Temizleyici: Temizliğin Zaferi

    Ersağ'ın özel olarak formüle edilmiş Banyo & WC Temizleyici, banyo ve mutfaklarınızın en zorlu temizlik görevlerini üstlenir. Antibakteriyel ve antifungal özellikleri ile donatılmış bu ürün, içeriğindeki bitki asitleri sayesinde kireç ve sabun artıklarını kolayca çözer. Ayrıca, kötü kokuları ortadan kaldırır ve hoş bir koku bırakır. Şimdi, bu mükemmel temizleyiciyi daha yakından inceleyelim ve Ersağ'ın harika kampanyası hakkında bilgi verelim.

    Derinlemesine Temizlik ve Antibakteriyel Güç

    Ersağ Banyo & WC Temizleyici, duşakabin, küvet, lavabo, batarya, fayans, mermer gibi yüzeylerde etkili bir şekilde kullanılır. Antibakteriyel özelliği ile mikroplarla savaşırken, antifungal gücü mantar ve küf oluşumunu engeller. Temizliği derinlemesine sağlayarak hijyeninizi korur.

    Kullanım Şekli:

    • İlk defa kullanılacak yüzeylerde sulandırmadan direkt olarak kullanabilirsiniz.
    • Ürünü uygulayacağınız yüzeye püskürtün, ovalayarak silin ve durulayın.
    • Temizlik bezi veya süngerinizin diğer kimyasallarla reaksiyona girmemesi için yeni veya temiz olduğundan emin olun.
    • Kullanıldıktan sonra bölgeyi kuru bir bezle kurulayarak kalıcı bir parlaklık elde edebilirsiniz.
    • Konsantre formülü sayesinde ekonomik bir kullanım sunar. 1 litre suya 3 kapak ekleyerek seyreltme işlemi yapabilirsiniz.

    Fosfat İçermez ve Sağlık Bakanlığı Onaylıdır:

    Ersağ Banyo & WC Temizleyici, içeriğinde fosfat (STTP) bulundurmaz ve Sağlık Bakanlığı tarafından analiz edilmiştir. Bu nedenle güvenle kullanabilirsiniz.

    Ersağ üyeleri için harika bir fırsat! Bu mükemmel ürünü Ersağ'dan 2 puanlık alışveriş yaptıklarında bir tane hediye olarak seçebilirler. Ancak, 3 puanlık bir alışveriş yaparlarsa, sadece bir ürün değil, 3 hediye kazanma fırsatını yakalarlar! Temizlikte zaferin tadını çıkarın ve bu kampanyayı kaçırmayın!

    Bu Kampanyanın Bitmesine Kalan Süre

    0 days 00 hr 00 min 00 sc

    249,00₺

    Hediye

    Ersağ Oda Spreyi Özel 500ml: Her Nefeste Ferahlık

    Ersağ Oda Kokusu (Özel) 500ml (Hediye)

    Evinizi Ersağ Oda Spreyi Özel ile canlandırın! Konsantre formülü sayesinde ekonomik kullanım sunan bu ürün, az miktarda kullanıldığında bile mekanınıza tazelik ve hoş bir koku yayılmasını sağlar. İster evinizde, ister ofisinizde, birkaç püskürtme ile ortamınızı yenileyin ve ferahlığın keyfini çıkarın. Ersağ Oda Spreyi, kullanım kolaylığı ve etkili sonuçları ile ideal bir seçimdir.

    Ersağ Bahar Kampanyası: Evler Ferahlasın, Kalpler Sevinsin!

    16-30 Nisan 2024 tarihleri arasında Ersağ’dan yapacağınız her 3 puan ve üzeri alışveriş, size 3 hediye ürün seçme fırsatı sunuyor! Bu fırsatlar arasında evinizin havasını değiştirecek Ersağ Oda Spreyi Özel 500ml de var. Yenilenen formülü ile daha ekonomik ve daha ferah bir ev için hemen kampanyamızdan yararlanın!

    Bu Kampanyanın Bitmesine Kalan Süre

    0 days 00 hr 00 min 00 sc

    Ersağ şirketi üyelerine ürünleri kendi fabrikasından kargo ile ulaştırıyor yada belirli şehirlerde bulunan Ersağ bürolarından ürünleri kendiniz giderek elden teslim alabilirsiniz. Ersağ’a Türkiye’nin her yerinden ulaşmak mümkün.

    Ersağ kendi tesislerinde ürettiği 200 den fazla temizlik ürününü üyelerine avantajlı fiyatlarla sunarken belirli dönemler içinde yaptığı promosyon kampanyaları ile hem üyelerine hediye ürünler veriyor hem de ilave kariyer indirimi fırsatları sunuyor.

    Ersağ Ürünlerini Üyelik Avantajı ile satın alın

    Ersağ Üyelik Avantajları

    1. Tüm ürünleri üyelere özel %20 indirimle satın alırsınız.
    2.  Alışveriş miktarınıza göre kariyer basamaklarında yükselirsiniz. Üye indirimine ilave  %10,%15,%21… kariyer indirimi ile daha ucuza ürün alırsınız.
    3. Her ay düzenlenen promosyon kampanyalarını takip ederek hediye ürünler alabilirsiniz.
    4. İki puan ve üzeri  üzeri siparişlerinizde kargo ücreti ödemezsiniz.
    5. Sizde kendinize bağlı üyeler yaparak Ersağ temsilcisi olabilirsiniz. Üyelerinizin alışverişlerinden Prim kazanabilirsiniz.

    Ersağ ürünleri hakkında daha fazla bilgi almak için Ersağ Temsilcisi ile iletişime geçebilirsiniz. Diğer Ersağ ürünleri için Ersağ Kataloğunu inceleyebilirsiniz.

    Ersağ'ın yeni ürünlerini gördünüz mü?

    2024 yılında bir çok yeni ürünü üyeleri ile buluşturan şirketimizin ürün yelpazesi giderek genişliyor. Gıda Takviyeleri grubunda  Karahindiba  ve  Cranberry (Turna Yemişi), diyet takviyesi ve kilo kontrolü grubunda Ersağ Rooibos Çayı ve kozmetik grubunda Ersağ Saç Bakım Serumu ürünlerini inceleyebilirsiniz.

    Ersağ Meyvedol Öğün Tozu

    Ersağ Meyvedol Mix, Öğün Yerine Geçen Besleyici Shake Karışımı, bitki bazlı protein, karbonhidrat, lif, vitamin ve mineraller dahil olmak üzere temel besin maddelerinin dengeli bir karışımını sağlar. Kilo yönetimi ve aktif yaşam hedeflerinizi kullanışlı ve besleyici MeyveDol Mix Shake ile destekleyin.  Yeni ürün şimdi Ersağ Stoklarında

    Ersağ Rooibos (Roybos) Çayı

    Ersağ Rooibos çayı, Güney Afrika’da yetiştirilen ve “kırmızı çay” olarak da bilinen Rooibos yapraklarının özel baharatlarla harmanlanmasıyla elde edilmektedir. Özgün aroması, hafif tatlı lezzeti ve yumuşak içimiyle çay severler tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Özenle seçilen yapraklardan elde edilen bu değerli içecek şimdi Ersağ Stoklarında

    Ersağ Karahindiba Gıda Takviyesi

    Karahindiba, Taraxacum officinale bilimsel adıyla bilinen, dünyanın çeşitli bölgelerinde bulunan yaygın bir yabani bitkidir. Parlak sarı çiçekleri ve dişli yaprakları ile tanınır. Karahindiba Gıda Takviyesi şimdi Ersağ stoklarında

    Ersağ Cranberry (Turna Yemişi) Gıda Takviyesi

    Ersağ Cranberry (Turna Yemişi), katkısız içeriğiyle sizlerle buluşuyor. Ersağ’ın özenle seçtiği turna yemişleri özlerinden hazırlanan Gıda Takviyesi şimdi satışta. Her bir paket, Ersağ’ın kalite ve güven standartları çerçevesinde sunulmaktadır. Ersağ Cranberry ile günlük rutininize güçlü bir dokunuş katın.

    Ersağ Saç Bakım Serumu 200ml

    Ersağ Saç Bakım Serumu,  nane yağı, kenevir tohumu yağı, kabak çekirdeği yağı ve susam yağı gibi değerli özleri bir araya getiriyor. Bu özel karışım, saçlarınıza derinlemesine bakım yaparken, onları besler, güçlendirir ve canlılık kazandırır. Ersağ’ın titizlikle seçtiği bu doğal yağlar, saçınıza ihtiyacı bakımı sağlamaya yardımcı olur.

    Ekolojik Temizlik, Gıda Takviyeleri ve Kozmetik Ürünlerini şimdi deneyin...

    %100 Türk Malı, Helal Sertifikalı ERSAĞ ÜRÜNLERİ şimdi sizlerle buluşuyor

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.